PR de les Rieres a SBG

PR

Nova proposta pels amants de la natura i el senderisme, per gaudir del paisatge tot seguint les valls que vessen les seves aigües a la conca del Meder i el Ter.

Rutes amb GPS per SBG

Disfruteu de l'entorn de Sant Bartomeu del Grau en companyia de les noves tecnologies. Podeu descarregar els tracks als següents enllaços:

[ Wikiloc ]

[ Geocatching ]

 

Descobreix Sant Bartomeu del Grau

Complex Rural Roc LLarg

Els ofereix a les seves dependencies: sales per a reunions, habitacions, cuina, amplis salons, piscina climatitzada, zona de lleure i terrassa solárium amb vistes panoràmiques a tota la Plana de Vic, perquè en un sol espai puguin gaudir de tots els serveis neccessaris pel seu descans i lleure a plena natura... amb familia, amics, etc....

Per la seva comoditat, les diferents sales es poden adaptar a les neccesitats d'espai que es neccessiti segons sigui el motiu de la seva celebració: trobades d'amics, festes familiars, batetjos, comunions, casaments, reunions de treball, presentacions, etc...

Desde l'edifici contruit sobre el Roc més LLarg del Massís, s'hi poden apreciar unes boniques vistes panoràmiques diferents cada dia segons el temps i l'estació de l'any. Tot i que a l'hivern, la majoria de dies de boira cubreix la plana, desde la terrassa asolellada poden apreciar aquest fenòmen meterològic que no deixade ser un atractiu més d'aquest indret.

descobrir una altra forma de viure...

 

Persona de contacte: Josep Salvans
Adreça:
Urb.Bingrau, 18 - Sant Bartomeu del Grau (Barcelona)
Telèfon: 938889009
Tel. mòbil: 606516583
Correu electrònic: info@rocllarg.com
PàginaWeb: www.rocllarg.com